Belevingscentrum Zwolle

Overweegt u nieuwe kozijnen, deuren, schuifpuien en/of dakkapel voor uw nieuwe woning of als vervanging van de huidige? In het Schipper Belevingscentrum in Zwolle vindt u onze uitgebreide collectie aan kunststof en aluminium producten. En of u nu in een rijtjeswoning, voormalige arbeiderswoning, herenhuis, boerderij of grachtenpand woont, u kunt ze in ons belevingscentrum op ware grootte bekijken. Ontdek op ruim 1000m2 onze nieuwste innovaties en laat u inspireren! 

Openingstijden

Open op afspraak

Adresgegevens

Ceintuurbaan 24
8024 AA
Zwolle

Contactgegevens

Telefonische intake

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, start een bezoek aan ons belevingscentrum in Zwolle met een telefonisch intake. Tijdens dit gesprek inventariseren we uw persoonlijke wensen en stijlvoorkeuren.

Op maat gemaakte rondleiding en advies

Vervolgens ontvangen onze klantadviseurs u graag op afspraak in ons belevingscentrum. Tijdens een uitgebreide persoonlijke tour, presenteren we u graag een volledig op maat gemaakt advies. Uiteraard is het ook mogelijk dat één van onze adviseurs eerst een bezoek aan u thuis brengt om de bouwkundige situatie te bekijken en vervolgens samen met u een optimaal plan uit te werken.

Deel deze pagina

Waarom Schipper Kozijnen

50 jaar vakmanschap
en kwaliteit
1
We zijn een Noord-Hollands familiebedrijf met oprechte aandacht voor haar klanten. We nemen de tijd en denken mee. Zo verrassen we onze klanten vaak met oplossingen waar ze zelf nooit aan gedacht zouden hebben.
Eerlijk advies en
goede begeleiding vanaf het aller 1e moment
2
Vanaf de eerste kennismaking nemen we u bij de hand en is het voortdurend duidelijk wat u van ons mag verwachten, maar we doen het pas echt goed als u zich geen moment zorgen heeft gemaakt.
Eigen productie
en montage
3
Elk kozijn, elke deur, elke schuifpui die onze fabriek verlaat, is duurzaam, onderhoudsarm en van de hoogste kwaliteit. We staan voor wat we maken en monteren met eigen opgeleide vakmensen.
Meer dan 200 vakkundige,
creatieve en enthousiaste medewerkers
4
De toewijding en betrokkenheid van onze mensen vormt de solide basis van ons succes. De aanpak, de uitvoering én de nazorg, we zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.
Minimaal 10 jaar garantie
en levenslange service
5
Op onze producten zit standaard minimaal 10 jaar garantie, op montage zelfs 15 jaar zodat u nog jaren zorgeloos kunt genieten. En u kunt altijd een beroep doen op onze eigen servicedienst.